• Home
  • Hoe coach ik jou?

Hoe coach ik jou?

Je wilt graag, net als iedereen, iets moois van je leven maken, alleen lukt dat niet zo goed. Je hebt soms (of zelfs vaak) negatieve gedachten die je tegenhouden. En jammer genoeg ken je niemand met wie je daar goed over kunt praten. Familie en vrienden wil je er niet mee lastig vallen, die hebben het al druk genoeg. Of ze begrijpen je niet. Of het voelt te dichtbij omdat je je misschien wat schaamt dat je er in je eentje niet goed uitkomt. Een jongerencoach is dan een geschikte vertrouwenspersoon.
Als jongerencoach luister ik naar je. Met geduld en begrip. Ik beschik over de juiste kennis en ervaring om je een stuk opgeluchter de sessieruimte uit te laten wandelen. Je komt binnen met grauwe regenwolken om je heen, ik help je de zon weer te zien schijnen.
In een paar sessies krijg je steeds duidelijker door wat je nou precies dwarszit en wat je daarbij voelt. Je gaat ook ontdekken dat je precies goed bent zoals je bent, ook al denk je daar op dit moment misschien nog heel anders over. Zolang je negatieve gedachten gelooft, voel je je niet prettig. Samen onderzoeken we daarom hoe waar of onwaar je gedachten eigenlijk zijn.

Je denkt nu nog vooral aan wat er niet goed gaat in je leven. Ik kan je helpen om op een positieve en meer ontspannen manier naar jezelf en je situatie te kijken. Dat doen we in eenvoudige en haalbare stappen. Zo ervaar je hoe fijn het is als de dingen wél gaan zoals jij wilt en ga je inzien dat jij ook gewoon leuk en de moeite waard bent.
Welke lastige dingen kom jij tegen in het leven? Welke innerlijke stemmetjes zitten je dwars? Wat zou je het liefste willen en wat houdt je tegen om er echt voor te gaan? Door daarbij stil te staan en er met andere ogen naar te kijken, wordt je speelveld een stuk groter. Dan zal je opeens zien dat je veel vrijer bent dan je dacht.


Met een realistische blik

Spelregels

Loopbaanadvies