• Home
  • Reacties van cliënten

Reacties van cliënten

Hieronder enkele reacties die ik ontving van eerdere cliënten, zowel jongeren als volwassenen:

“Han heeft een prettige, open uitstraling. Hij vraag door, en nodigt me uit om te praten over wat ik voel. Wat daarbij helpt is dat Han geen oordelen heeft over wat ik zeg. Dat zet de deur om te praten nog verder open. Die houding kan heel behulpzaam zijn bij mensen die rondlopen met gevoelens van schaamte.”

Milan


“Han is een open mens en een betrokken coach die erg goed luistert. Voordat ik bij hem kwam, voelde ik me voor een deel vast zitten in mezelf en nu voel ik dat dit deel alle ruimte heeft gekregen, wat een bevrijdend gevoel geeft. Ik kan nu op een ontspannen manier mijn ruimte innemen.”

Petra


“Han kan als geen ander iemand een zo goed gevoel over zichzelf geven. Ergens las ik dat het allermoeilijkste is om te houden van jezelf. En dat is precies wat hij bij mij voor elkaar hebt gekregen.”

Maria


“Ik heb Han ervaren als een coach die luistert, niet oordeelt en begrip toont. Zijn manier van werken is geruststellend, onderzoekend en lerend. Je krijgt stapje voor stapje beter in de gaten waarom het is zoals het is. Toen ik bij Han kwam voelde ik me bang om te falen, klein. Anderen waren groter, sterker en beter. Nu voel ik me tevreden over wat ik wel weet en kan en ik weet ook dat je niet in alles beter hoeft te zijn. Dankzij Han vind ik het nu veel makkelijker om te zeggen wat ik vind.”

Rob


“Han lééft echt wat hij zegt.”

Vera