Spelregels

Geen taboes • Je mag het tijdens een coachingsessie overal over hebben, er zijn geen taboe-onderwerpen. Uiteraard behandel ik alles wat gezegd wordt vertrouwelijk en discreet.

Ouders wel of niet erbij • Je bent 16 jaar of ouder, en daarom mag je zelf bepalen of je er je ouders (of iemand anders) bij wilt betrekken. Of niet. Het is immers jouw coachtraject.

Aantal sessies • Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat jij wilt bereiken met de sessies. Aan het eind van dat gesprek bekijken we hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt. Je kunt dan desgewenst kiezen voor een abonnement van 3 sessies, waardoor je 10% korting krijgt op het totaalbedrag. Kies je een abonnement van 6 sessies, dan krijg je zelfs 15% korting.

Je kiest er zelf voor • Tijdens het coachtraject komt het erop aan dat jij zelf het ‘werk’ doet. Je moet dus voor deze vorm van hulp openstaan en er daarom zelf voor kiezen om gecoacht te worden. Als je je gedwongen voelt door anderen, gaat een coachtraject nooit werken. Dan zal het je ook niets opleveren.

Afronding • Je voelt vanzelf wanneer je beter in je vel zit en weer meer zin in het leven hebt. Dan kunnen we het coachtraject gaan afronden. Ik ben een tijdelijk hulpmiddel in jouw leven, jij bepaalt wanneer mijn hulp niet langer nodig is.


Spreekt dit je aan? App me op 06 28 50 51 59. Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren.


Loopbaanadvies